top of page

Betalen & Verzenden

Creditcards/ debetkaarten

U kunt gebruik maken van betaling via uw creditcard of debetkaart. Uw gegevens worden via een beveiligde verbinding van uw creditcard maatschappij afgehandeld en zodra de betaling akkoord is, wordt uw bestelling zo snel mogelijk verstuurd.

Credit-Card-Logos-high-resolution.jpg

Ideal

U kunt kiezen voor betalen via Ideal. Via Ideal kunt u op een veilige manier het bedrag overmaken via uw bank. Via ideal krijgen wij snel een bevestiging zodra u betaald heeft en kunnen wij gelijk voor u aan de slag!

PayPal

Het is mogelijk bij ons te betalen via PayPal. Via deze weg bent u extra beschermt als u met PayPal betaald, zijn aankopen die in aanmerking komen automatisch gedekt zonder extra kosten. 

Bij het afrekenen met PayPal kunt u voor de optie Achteraf Betalen
kiezen. Bij het afronden van uw aankoop betaalt PayPal de verkoper voor u en wordt het geld
pas na 21 dagen van uw bankrekening afgeschreven.

IDEAL_Logo.png
paypal.jpg

Handmatige betaling

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om handmatig het bedrag over te schrijven. Vergeet u dan niet het ordernummer in de bijschrijving te zetten.

Klarna

Met Klarna kunt u gelijk betalen maar ook is er een mogelijk om achteraf te betalen. Dit kan maximaal 30 dagen na aankoop zonder rente. Achteraf betalen kan via de klarna app.

klarna.png

Verzenden

Alle bestellingen worden verstuurd via PostNL. Met deze maatschappij heeft u snel en veilig uw bestelling.

 

De verzendkosten variëren tussen de

€3.95 en €16.87 afhankelijk van van pakketgrote en de bestemming.

Bij iedere verzending ontvangt u een bevestigingsmail van PostNL en een track & trace nummer zodat u de status van uw bestelling kunt zien.

Mocht u een pakket geselecteerd hebben die niet door de brievenbus past en u bent niet thuis, dan wordt het pakket bij de buren afgeleverd of naar een PostNL pick up point gebracht.

postnl-logo-4DA6C08E55-seeklogo.com.png
bottom of page